lauantai 10. huhtikuuta 2010

Blogi-cupcaket


  

  Blogini on nyt ollut pystyssä neljä kuukautta. Blogin perustamisessa sain apua siskoltani, joka pitää itse käsityöblogia. Vinkkinä sain pari nettiosoitetta kuten shabbyblogs ja the cutest blog on the block, joista etsin blogiini kaikenlaisia kuvia ja taustan. Shabby blogsista löysin blogiini väreiltään ja aiheeltaan täydellisesti sopivan cupcaken kuvan, jonka alla lukee vielä "Life is sweet". Myöhemmin surffailin netissä etsimässä hyviä uusia ohjeita ja ideoita ja menin tutulle Recept Centralenin reseptisivustolle. Sattumalta löysin samaisen cupcaken kuvan ja ohjeen, jonka kuvan olin muutamaa kuukautta aiemmin ihaillut ja liittänyt blogiini. Tietysti minun oli aivan pakko kokeilla reseptiä:)
      Nyt äidilläni oli lomaa ja vietimme paljon aikaa yhdessä. Minä valitin, että haluisin leipoa jotain ja äitini sanoi himoinneensa jo monta päivää muffinsseja. Mikä sopisi paremmin molempien tarpeisiin kuin suklaamansikkacupcaket? Cupcaket olivat ihania. Ne olivat englantilaisten muffinsien tavoin täydellisen kosteita ja kuorrutekin oli juuri sopivan makeaa, kun tuorejuusto oli pitämässä makeutta aisoissa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ohje löytyy siis täältä.


1 kommentti:

  1. Mums! Ihania kuvia! Tein sitä juustokakkua uudelleen. Tuli ihanaa, niin ihanaa, että söin sitä kaksi palaa ja vielä kolmannen tänään. Hups!!

    VastaaPoista