keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Tukholman tuliaisia

      Tukholmassa on aina yhtä kivaa käydä ja erityisesti shoppailla, mutta tällä kertaa sain aivan uudenlaista intoa siellä shoppailuun:) Viime kerralla huomasin, että siellä myydään paljon leivontaan liittyviä tavaroita ja tarvikkeita, mutten kuitenkaan raaskinut ostaa sieltä mitään. Monet tekemättömät ostokset jäivät harmittamaan, joten tällä kertaa päätin ostella hyvällä omatunnolla.

     Ostin Tukholmasta kolmenlaisia muffinssivuokia kolmesta eri paikasta. En ole löytänyt Suomesta mistään näin söpöjä vuokia. Niitä löytyi niin kauppojen leivonta-osastoilta, keittiökaupoista kuin sisustuskaupoistakin. Odotan innolla sitä päivää kun löydän leivontatarvikkeita Turusta tavallisesta kaupasta, joka ei ole millään lailla erikoistunut leivontaan. Suomesta on helppo löytää tavallisia valkoisia muffinssivuokia, tavallisia kakkuvuokia, yms., mutta tällaisten hauskojen, innostavien ja söpöjen vuokien löytäminen on täysin mahdotonta. 
      Nämä vuoat löysin Åhlensin-tavaratalon keittiötarvikeosastolta.


      Nämä löytyivät Sergelstorgin Hemköp-sisustuskaupasta.  Nämä löysin Drottningsgatanilla sijaitsevasta Lagerhausista, joka oli kuin Ikean pientavaraosasto pienoiskoossa. Sieltä sai kaikkea värikästä, söpöä, tarpeellista ja tarpeetonta. Kaikkea muistikirjoista kakkuvuokiin.


      Lagerhausista ostin myös nämä ihanat lahjapaperit sekä kesäisiä jätskiservettejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti