keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Löydöksiä Lidlistä

      Isäni on ollut täysi Lidl-fani siitä asti, kun Lidl tuli Suomeen. Hän löytää sieltä aina jotain "mielettömän halpaa" ja sellaista, mitä hän "on aina halunnut" ja ehdottomasti tarvitsee, kuten esimerkiksi kengän kiillotuskone ja ilmanpainemittari. Häntä kiehtovat kaikennäköiset mittarit ja vempeleet, varsinkin, jos niissä on tummaa puuta ja jotain hienon näköistä metallia. Tämä on aiheuttanut minussa pienen vastareaktion Lidliä kohtaan. Mutta viime aikoina tämän vastareaktion tilalle on tullut jotain aivan muuta. Alan pikkuhiljaa muistuttamaan isääni. Olen viimeisen parin kuukauden aikana löytänyt esim. Lidlistä kestoleivinpaperia, joka on äärimmäisen ekologista ja kätevää leipurille, joka kuluttaa laittoman paljon leivinpaperia. Nyt minulle ei enää voi käydä niin, että leipominen tyssää leivinpaperin puuttumiseen!
      Toinen mahtava löytö oli leivospelti, joka muistuttaa muffinssipeltiä, mutta siinä on kuusi suorakulmion muotoista leivosvuokaa. Siinä leivoin ensimmäisenä brownieita, jotka ovat yleensä suorakulmion muotoisia eli vuoka oli aivan täydellinen ostos! Ja kaiken lisäksi se maksoi vain viisi euroa, kun keittiötarvikekaupasta löysin samanlaisen 16 eurolla! Mikä löytö!
      Kolmas löytö oli vaniljasokeri, jota ostin siskoni kanssa, kun leivoimme heillä juustokakkua. Itse olin vähän epäileväinen Lidlin vaniljasokerin laatua kohtaan, mutta yllätyin positiivisesti, kun paketista löytyikin tomusokerimaista jauhetta, joka pullollaan mustia pilkkuja aidosta vaniljasta. Hieno löytö ja vielä edullista!
      Neljäs löytö oli Lidlin luomutuotteet. Kotiin tuli muutama viikko sitten Lidlin mainos, jossa mainostettiin Lidlissä myytävää luomutuotesarjaa. Minä riensin heti ostamaaan luomuvehnäjauhoja, joita meidän pikkukaupastamme en ole vielä löytänyt. Jauhot eivät olleen edes kovin kalliita. Halvalla hyvä mieli:)
      Olenkohan jo niin kuin isäni? Hehkutuksen määrästä päätellen kyllä... Keksin jopa jo samalla tavalla erilaisia kehnoja syitä, miksi se nyt sitten on niin hienoa. No onneksi muutkin bloginpitäjät ovat löytäneet Lidlistä käteviä juttuja leivontaan. Sieltä löytyy muun muassa 500 gramman paketti edullista rahkaa, vaikka suuren kakun täytteisiin. Jes! :D

1 kommentti:

  1. Meinasin tippua sohvalta kun luin tätä! Osasit pukea asian sanoiksi niin hyvin! :) Sekä leivinpaperi ja vanilijasokeri ovat olleet meillä kovassa käytössä.
    T. Tänään viimeksi Lidlissä käynyt...

    VastaaPoista